Rimmel 1+1 gratis first impression

first impressionLaatst was ik in de Kruidvat en zag dat er 1+1 gratis was bij alle Rimmel make-up producten. Dit trok mij natuurlijk wel aan haha, dus ik ging heel het schap af en inspecteerde alle producten met precisie. Na echt heel lang kijken, zoeken en aarzelen heb ik deze 2 producten uitgekozen. Een Rimmer Moisturte Renew lipstick en de Scandaleyes Flex mascara.  Aangezien ik nog geen artikel gepland had staan voor vandaag, dacht ik dat het misschien wel leuk was om een first impression artikel te doen. Meestal merk je na een keer proberen wel of het een afknapper of een aanrader is.

IMG_6501

IMG_6506

IMG_6538Laten we beginnen met de Rimmel Moisture Renew lipstick. Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een gehad, maar dit leek me wel een goede gelegenheid om er een te proberen. Ik heb hem in de kleur 200 Latino. Eigenlijk hadden de Kate lipsticks mijn voorkeur, maar omdat er al zo’n soort kleuren in mijn stash liggen, koos ik toch voor dit pareltje.
Deze lijn bevat eigenlijk redelijk glanzende kleuren. Hoe je deze kleur moet omschrijven blijft me een een raadsel. Een iets chiquere, donker roze kleur met een lichte shimmer.

Prijs: €10,99

IMG_6553Dit is een swatch van de lipstick. Het heeft een hele mooie shimmer en smeerde ook zooooo zacht en smooth. Ik geloof best dat hij moisture resend is.

IMG_6586Dit is hem op m’n lippen. Zoals ik al zei brengt hij super fijn en smooth aan. Ook aan de pigment valt niet te klagen. Wow, dit product heeft mijn essence lipsticks wel verslagen. Maar hé, dat mag ook wel voor die iets duurdere prijs.

IMG_6632
IMG_6602 Dan nu de Scandeleyes flex mascara. Ik heb veel gehoord over de mascara’s van Rimmel, dus dit moet wel goed komen.
Het product moet zorgen voor volle en flexibele wimpers. Eerlijk gezegd gaat het mij meer om het borsteltje en de kwaliteit daarvan, dan om wat hij volgens de verpakking hoort te doen. Vaak overdrijven ze namelijk.

Prijs: €11,99

IMG_6709Dit is het borsteltje. Heel groot en gelukkig ziet het er niet klonterig uit. Alles lijkt te kloppen…

samenAltijd raar om je ogen van zo dichtbij te zien :). Links is zonder mascara en rechts met.
Wat vind ik ervan? Hij werkt fijn, niet klonterig, maakt mijn wimpers voller en laat ze niet aan elkaar plakken. Naar mijn mening een dikke aanrader!
Wat bedoelen ze eigenlijk met flexibele wimpers, want dat is me nog niet helemaal duidelijk….

Alle twee de producten zijn naar mijn mening heel fijn. Het toppertje is dan toch de lipstick, maar ook de mascara is goed in gebruik. Niet heel bijzonder, maar doet zijn werk goed en is verder ook niet klonterig. Prima dus!

Wat is jullie favoriete Rimmel make-up product? Let me Know!!

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s