Koken met Fab en Anouk – Choco taart

Ik moet zeggen, ik leerde pas een jaar geleden echt van chocoladetaarten te houden. Ik vond ze eerst niet zo speciaal (soms zelfs niet lekker) en steeds als ik dit vertelde aan mijn vriendinnen keken ze me echt zo aan van ‘Whut!’. Niet dat ik er nu wel 10 per dag op kan, maar hé het is een begin. Daarom ga ik er nu een maken samen met Anouk. Hij is super lekker geworden!! :)))


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s