MsFabeauty 1 jaar + mini giveaway

Vandaag misschien wel de leukste vidoe die ik tot nu toe heb gemaakt! Het is namelijk precies een jaar geleden dat ik MsFabeauty ben gestart. Daarom ook een kleine giveaway en is mijn humeur op en top. Dankzij jullie kan ik dit nu namelijk allemaal doen. Heel erg bedankt hiervoor en ik hoop dat jullie het jaar leuk vonden. Ik blijf gewoon doorgaan met video’s en artikelen maken!

Hoe kan je de giveaway winnen:

  • Je moet geabonneerd zijn op mijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/MsFabeauty
  • Deze video liken op youtube 🙂
  • en een reactie achterlaten waarin staat welke video jullie van dit jaar het leukst vonden!

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s