Review Rituals Summer Bliss caring shower oil

 
IMG_6177 Vandaag weer eens een review en volgens mij is dit mijn eerste shower gel die ik review. Het is een shower gel in een olie vorm. De Flowers of India lijn kwam bij Misslipgloss ook al voorbij in een video en ik was er erg benieuwd naar. De verpakking ziet er zomers uit en doet me ook een beetje denken aan het strand of Ibiza. Laten we maar snel door gaan met de review!!

IMG_6172

IMG_6203Flowers of India is een limited edition lijn van de Rituals.  Hij sprak me gelijk aan toen ik hem in de winkel zag liggen. De lijn staat als symbool voor liefde en beauty.
Het is net een enorme uitbarsting van bloemen op de verpakking. De lijn bevat een Lotus Secret geurkaars, Indian Blossom geurstokjes, een Flower Shower Doucheschuim, een Lotus Shimmer Body Cream en een Summer Bliss caring shower oil. Dit product sprak me het meeste aan. (misschien ook een beetje omdat de doucheschuim zo op zou zijn na een wasbeurt! ;0)

De verpakking bevat 200 ml.

Prijs: €8,50

IMG_6206De bestandsdelen zien er verzorgend  en natuurlijk uit. 

IMG_6184Het leuke aan de verpakking is het pompje. Je kunt onder de douche heel gemakkelijk het product op je handen aanbrengen zodat je je helemaal kunt insmeren. Ik heb namelijk altijd een conflict met de shower gels die een draaidop hebben. Door mijn natte handen krijg ik ze nooit open haha. Nu is dat probleem dus opgelost! De pomp werkt heel gemakkelijk.

IMG_6231

De substantie is best vloeibaar. De olie verandert wanneer hij in contact komt met water in een heerlijke verzorgende schuim. Misschien iets anders dan je gewend bent, maar ik verzeker je; hij is echt heel lekker in gebruik. Verder ruikt hij heerlijk naar bloemetjes: Bergamot en Lotus. Lekker ’s zomers dus.

Deze caring shower oil van de Rituals is echt heel fijn. Hij gaat best lang mee en dat voor een nog redelijk lage prijs. Ik ben er erg over te spreken. Hij verzorgt mijn huid goed en ook is het een fijne scheerolie.

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s