Achter de schermen bij MsFabeauty + wat tips!

IMG_6162De buren zitten te boren en er is reclame op Spotify, maar ik heb weer een artikel voor jullie (ondanks dat lawaai!:)). Dit keer een ander artikel dan anders. Ik laat jullie zien hoe het er achter de schermen van MsFabeauty aan toe gaat en geef wat tips voor een ‘aantrekkelijke’ video. Er zijn natuurlijk geen mensen die voor mij werken, maar ik neem jullie vaak genoeg in de maling haha. Benieuwd…lees dan zeker verder!

‘Als je haar maar goed zit’

Je moet er natuurlijk goed uitzien voor de camera, anders ben je niet echt aantrekkelijk voor je kijkers. Een keer in je joggingpak filmen zonder make-up op is echt geen schande, maar als je bijvoorbeeld een beauty of fashion blog hebt, lijkt het me niet echt toepasselijk om dit elke keer te doen. Doe iets leuks met je haar en make-up en kleding, dit maakt je blog/filmpje al een stuk leuker om naar te kijken.

IMG_6130Laten we beginnen met het uiterlijk. Meestal maak ik video’s in het weekend en doe ik mijn make-up pas als er een wordt opgenomen. Dit is ook het handigst, want wanneer ik ben opgemaakt, loopt het na een paar uur weer uit. Dan is het weer een kwestie van bijwerken. Niet handig dus. Ook mijn haar moet er natuurlijk zo mooi mogelijk uit komen te zien. Als het een beetje vet is, doe ik het meestal in een staart, knot of er zit een hele berg droogshampoo in, (maar daar kan ik slecht mee overweg).

IMG_6143Zo, make-up, haar check. Nu is het tijd voor wat ik aan moet. Je kan natuurlijk niet voor elke video dezelfde kleding dragen. Dit doe je immers ook niet op school of naar je werk. Mijn tip is: doe gewoon je kleren van die dag aan, behalve als je dat toevallig ook al in de vorige video droeg, (dan lijkt het namelijk net alsof je elke week hetzelfde draagt). Misschien is dat niet zo, maar ach. En trouwens; ik zit soms (zoals je wel ziet) in mijn joggingsbroek achter de camera. Niet altijd, maar nu het vakantie is gaat dit steeds vaker gebeuren. Je ziet het toch niet op video!

Je achtergrond!

IMG_6102Desalniettemin is de achtergrond ook belangrijk. Al heb je je zo mooi opgemaakt, zit je haar perfect en komt jouw kleding  net van de stomerij, een goede achtergrond is en blijft belangrijk. Wanneer ik bij wijze van spreken in een kelder zit te filmen met allemaal rotzooi achter me, is het niet echt leuk om naar te kijken. Zo zie je ook op deze foto hoe mijn kaptafel er vóór het filmen uit ziet. Ik heb veel achtergronden geprobeerd, maar deze blijft toch mijn favoriet.

IMG_6107Zo ziet mijn kaptafel eruit als ik ga filmen. Geen poes pas, alleen een spiegel, parfum (en ja die kettingen zie je niet goed op film haha). Bij een spiegel als achtergrond vind ik het mooi als je eigen rug er niet in te zien is tijdens het filmen. Ook is rommel goed te zien door een spiegel. Zorg dus dat het deel van je kamer dat te zien is door de spiegel op de achtergrond, schoon en opgeruimd eruit ziet. Ik hoop dat deze zin te begrijpen was 🙂

gewoonKijk naar de pijl; dit deel komt niet op camera en daar maak ik gebruik van #wateenrommeltjee

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hadden. En jullie zien wel dat er veel gebeurd achter de schermen van een video!
Love you Peopletjes
X

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s