OOTD Summer Day

Vandaag eens een extra video. Het is immers vakantie (voor mij:)) en dat betekent; meer tijd, dus meer video’s. Ik laat jullie mijn OOTD zien voor een zomerse dag. Ik houd van de zomer, dus dat kwam goed uit. Even voor de duidelijkheid: ik upload nog steeds maar een filmpje per week, maar deze werd tussendoor even opgenomen dusss… Let’s get the party started


2 thoughts on “OOTD Summer Day

 1. Hee,
  Ik had een vraag. Je blogde toch eerst via blogger en nu via wordpress? Welke vind je fijner en welke had meer opties? Ik blog nu namelijk via blogger maar ik zit eraan te denken om over te stappen naar wordpress. Welke vind jij beter?
  x

  Like

  1. Ik vind persoonlijk WordPress fijner werken, daarom ben ik ook overgestapt. Het heeft meer opties in lay out en je kunt er meer op zien qua statistieken en bezoekers aantallen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s