Review W7 In the Nude Palette

IMG_5991Vandaag eindelijk weer een review, wow dat is echt lang geleden. Dit keer van het W7 In the Nude palette. Ik had al veel gehoord over het eerder uitgebrachte oogschaduw palette van W7: het In the Buff palette. Dit is een dupe van de Urban Decay Naked 2. Het In the Nude palette is een dupe van de Naked 3. Zo genoeg gepraat, laten we nu verder gaan met de review 🙂

IMG_6019

IMG_6009Dit palette is zoals ik al zei een dupe van het Naked 3 palette van Urban Decay. Deze heb ik niet in bezit, dus vergelijken gaat helaas niet. Daarom gewoon mijn mening! Het uiterlijk is precies hetzelfde. Dezelfde koperkleurige tinnen verpakking met ribbeltjes en gouden letters. Ja, dat hebben ze goed gedaan. Het enige verschil is dat er geen spiegel aan de binnenkant van het W7 palette zit.

Prijs: €7,95

IMG_6045

IMG_6039

IMG_6046Ook de kleuren zijn goed geduped (dit is geen woord, maar ja… haha). Er zitten met name glanzende/shimmer kleurtjes in, maar ook een paar matte. Deze kleuren zijn naar mijn mening mooier dan die van het  In the Buff palette. Gewoon iets gevarieerder en roze had ik nog niet echt in mijn stash. Verder is het ook heel leuk dat er een kwastje bij zit. Dit geeft toch een soort toevoeging als je begrijpt wat ik bedoel.

IMG_6051Latte – Angel – Venice – Marilyn – Copper Pot – Sun Kissed

Hier de 6 kleuren aan de linker kant van het palette in close-up. Deze zijn vooral heel licht. Latte is een highlighter en daar verwacht ik enorm veel van. Voor de rest is Marilyn de enige matte kleur en Sun Kissed is mijn favoriet.

IMG_6055Alice – Bad Manners – Coffee Cup – Mud Slide – Tokyo – Fashionista

Dit zijn de 6 rechter kleurtjes. Vooral donkere teinten. Nu zijn Alice en Tokyo mat, alleen komt dat op de foto niet helemaal goed over. Mijn lievelingskleur van deze 6 is dan toch Bad Manners. Ja, het is weer een bruine nude kleur, maar daar ligt nou eenmaal mijn voorkeur.

IMG_6073Nu de swatches van de eerste 6 kleuren. Wat me opviel is dat Angel en Copper Pot best kruimelig zijn. Verder is Latte niet heel goed gepigmenteerd, wat best jammer is, maar ach… de rest ziet er goed uit.

IMG_6077Nu de rechter kleurtjes. Ze hebben allemaal een prachtige pigment. Niks te klagen dus. Ik ben hier heel enthousiast over.

Op mijn ogen waren de kleuren ook heel mooi. Ze mengen goed samen en het kruimelige valt dan wel mee. Hier komt nog een look over op mijn site. Vandaar dat die er nu ook niet is.

Ik ben heel tevreden over het W7 In the Nude palette. Er is veel variatie in kleur (donker/licht, mat/shimmer, nude/roze) en ze zijn bijna allemaal goed gepigmenteerd. Jammer van de highlighter, maar ja, het is niet anders. Verder is de prijs ook heel netjes.
Ik heb dit pallet gekocht bij Webshop Only, maar je kunt hem ook bij de op=op voordeelshop kopen.

Love you Peopletjes
X


One thought on “Review W7 In the Nude Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s