Nieuwe schoenen La Gear

IMG_5972 Vandaag zoals altijd weer een artikel, maar nu over mijn nieuwe schoenen. Voor wie mijn Diary heeft gelezen, weet dat ik heel graag Nike Roshe Run wilde, maar ze uiteindelijk na veel gezeur, toch niet heb kunnen krijgen. Daarom is het nu een ander paar geworden van LA Gear. Ik kende het merk niet, maar toen ik ze zag, was ik gelijk verliefd!

IMG_5962

IMG_5961Oké, deze schoenen lopen heel licht, alsof je een veertje bent. Natuurlijk is LA Gear een sport merk, dus deze schoenen zijn niet echt bedoeld voor onder een jurkje. Papa zei ook dat het raar was om met sportschoenen rond te lopen op school en toen antwoordde ik: ‘Maar pap, die zijn nu helemaal in!:)’ (en dan met die grote baby oogjes). Nou ik heb ze hoor, na veel gezeur in de winkel en webshops!

Ik wilde draagbare schoenen die bij elke outfit wel past, dus niet met té veel kleur. Deze zijn wit met grijze vlekken. Wel worden ze snel vies, maar ja, daar kan je sowieso niet heel veel tegen doen. Deze juweeltjes kosten €55,- en ik heb ze in maat 40. Wel was het even wennen, want van boven af leken mijn voeten opeens super groot. Haha, maar ach, dat hoort er nou eenmaal bij denk ik!

IMG_5964

IMG_5966Uiteindelijk ben ik dus hartstikke blij met mijn nieuwe schoenen. Ze lopen fijn, zien er sportief uit en dat voor een niet al te duur prijsje. Echte aanraders dus!
Misschien was dit een best kort artikel, maar dat mag ook wel eens.

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s