Diary 26 Juni I’m the shopaholic!

DSCN0670Wow, je kunt een heel boek vullen met mijn blunders, ontdekkingen en failes in de stad. Ik maak er echt zó veel mee! Er is nooit een dag (in de stad) dat er niks gebeurd. Als het mijn bankpas niet is, dan de pashokjes wel. Overal is er wel iets misgegaan. Vandaar deze Diary. De laatste tijd zijn er namelijk véél dingen gebeurd.

DSCN0668

DSCN0664

DSCN0648

DSCN0670

Ik val op de duurste kleren. Laatst was ik namelijk in de Only en had super leuke dingen om te passen. En ja,  passen gaat bij mij vóór het checken van de prijs. Dus alles stond super leuk, bleek het een legging van €35,- en een tuinpak van €49,95 te zijn. Ja daaag! Ik ben gek, maar niet zó gek! Dus daar ging mijn humeur. Sinds toen had ik last van een persoonlijk emotioneel momentje 😥

Zo had ik laatst ook een hele grote blunder bij de nieuwe winkel Webshops Only. In dat artikel stond al dat er een blunder gaande was met m’n bankpas en pincode. Nou, het was niet om aan te zien. Ik heb namelijk echt een gat in mijn hand, (dat betekent dat je té veel koopt en niet kunt stoppen met geld uitgeven) dus mijn pincode toets ik zo vaak in, dat hij wel in mijn geheugen geschrift staat. uuuh… echt niet! Op dat moment had ik een black out. Misschien door de warmte of de honger en dorst, maar mijn hoofd was leeg. Er kwam niks in me op. Ik wist mijn pincode niet meer en kon wel door de grond zakken!!

En OMG. mijn mond heeft iets nieuws ontdekt qua eten. FROZEN YOGHURT!!!!! Oké, ik had er wel eens over gehoord van Amerikaanse beautybloggers, maar geproefd nog nooit. Dus ik ging met Anouk naar de Australian en bestelde er een. (eigenlijk had ik al eerder geproefd bij Douae, maar ja…) Het was een hemel in mijn mond! Echt, ik overdrijf niet. Nieuwe ontdekking dus!

Trouwens…jullie weten volgens mij wel dat ik nieuwe schoenen mocht van m’n ouders. Anouk had Nike Roshe Runs en die waren zo cool dat ze diezelfde dag nog in mijn winkelmandje lagen. Alleen de eerste keer dat ze thuis werden bezorgd waren ze heel anders dan op het plaatje van de site. Ik bracht ze terug en bestelde een nieuw paar. Die waren weer te klein (maar wel super mooi) en ook die gingen terug naar de winkel. Het derde paar was gelukkig wel goed, maar zijn niet van Nike. Daar komt nog een artikel over online.

Dit was misschien een héle lange Diary, maar zo weten jullie een beetje hoe het gaat in mijn leven :).

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s