Webshops Only

Webshops onlyIk hoorde laatst van een meisje uit m’n klas, dat er een nieuwe winkel in Den Bosch is geopend. Hierin worden alleen producten uit webshops verkocht. En ja, ook make-up!! Webshops Only is een winkel in Den Bosch. Ze hebben nergens anders in Nederland een vestiging naar mijn weten. Ik ben echt zo exited over deze winkel, dat ik jullie er zeker meer over wil vertellen.

DSCN0663

DSCN0661

Zoals ik al zei is Webshops Only een winkel in Den Bosch. Webshops kunnen een ruimte huren in de winkel, waar hun producten worden neergezet. Er zijn veel bekende merken, maar ook merken waarvan ik nog nooit had gehoord. Je kunt er dus van alles vinden. Van beauty en make-up tot zonnebrillen, eten en kinderspeelgoed.Van de leukste merken heb ik foto’s gemaakt.Volgens mij zijn jullie na dit artikel even exited over dit winkeltje als ik.

Verder vind ik dat ze een super leuk initiatief hebben genomen. Iedereen heeft wel eens het probleem dat je een mooie lipkleur hebt besteld en het uiteindelijk een hele andere kleur blijkt te zijn. Baluhh…daar gaan je centen! Nu kun je dus gewoon alle kleuren rustig bekijken en swatchen in de winkel!
De eigenaresse van het bedrijf kent me onderhand wel door een akkefietje met m’n bankpas (ik vergat door een black-out mijn pincode). Ze is heel aardig en hielp me hier ook bij.

De winkel is gevestigd in:

Den Bosch
Vughtestraat 47
5211 EX ‘s-Hertogenbosch
Ze hebben ook een site: www.webshopsonly.nl. Hier kun je alles nog eens rustig bekijken.

Welke webshops doen hieraan mee?

www.alicejo.com

DSCN0653

DSCN0655 DSCN0656 DSCN0652

DSCN0651

www.wood-stuff.com

DSCN0657

www.gewoonmooibijpetra.nl

DSCN0659

Er zijn nog veel meer webshops die meedoen, maar deze zijn naar mijn mening het leukst. Even voor de duidelijkheid: het zijn niet de officiele websites van de producten, maar de webstites die de producten óók verkopen. (behalve www.wood-stuff.com dan). Jullie weten misschien ook wel dat ik gek ben op Sleek en de tangle teezer, ik heb veel gehoord over de EOS lipbalsems, Real Techniques kwasten en Barry M lakjes, de zonnebrillen van Woodstuff  zijn zeker voor mij gemaakt en het W7 in the Nudes pallet is al in mijn bezit :).

Love You Peopletjes
X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s