Tattoo inspirations

tattoo coverIk zie de laatste tijd bij veel bloggers tattoo inspirations artikelen de ronde gaan. Wat ik van tattoo’s vind? Sommige zijn naar mijn mening mooier dan de andere. Ik heb geen behoefte om heel mijn lijf onder te tattooëren, maar een kleintje is wel mooi. Het is ieder zijn eigen mening, dus neem mij nu meer als inspiratiebron en niet als het meisje dat alles weet van dit onderwerp. In tegendeel zelfs, het enige wat ik weet over tatoeages, is dat ze er heel je leven op blijven zitten. Je kunt ze wel weg laten laseren, maar je wordt niet echt blij van dat resultaat :s!

Als ik ooit een tattoo wil laten zetten, is dat: in de binnenkant van m’n pols, vinger, nek, hiel, achter mijn oor of op mijn heup. Ja inderdaad, dit zijn best opvallende plekken, maar die zijn naar mijn mening wel super mooi.

Mensen gaan er soms vanuit dat je ordinair bent wanneer je een tatoeage hebt. Dat is echt onzin. Ze kunnen heel chique en degelijk staan. Ook ligt het aan de vorm: een woord, tekst, figuur enz. Ga dus niet in het wilde weg conclusies trekken, want misschien heeft die tattoo wel een hele bijzondere waarde of betekenis voor iemand.

Laten we nu snel verder gaan met mijn tattoo inspirations!

tattoo 4
tattoo 5In mijn ogen staan vogels voor vrijheid en mogelijkheid. Misschien is dit wel mijn meest inspirerende bron op het gebied van tattoo’s. Ze geven een rustgevend en goed gevoel. Alsof eventjes alle regels zijn verdwenen en je kunt doen en laten wat je zelf wilt. Ook geven ze kracht en zelfverzekerdheid. Zo zie ik vogels. Deze tatoeage is heel inspirerend en vooral met de tekst eronder: ‘fly away’ Gewoon even met je hoofd in de wolken, weg van alle problemen!

 

tattoo 3Dit zijn de wat simpelere, maar toch super mooie tatoeages. Meestal zit hier een eigen betekenis achter, die jou inspireert in het leven. De onderste 2 doen dat met een symbool en de bovenste 2 met een tekst. De plaatsen waar ze zitten zijn echt zo mooi uitgekozen. Tussen & op: je vinger, schouder en hiel.  Je kunt overal je eigen gedachte achter leggen.
De gedachte achter het anker is: Hoop en standvastigheid: ‘Het verhaal is terug te voeren op vroegere visserij en scheepvaart. Het anker was de enige hoop op redding voor een schip dat tijdens een storm in nood verkeerde. De standvastigheid is terug te voeren op het aan een anker vastliggen van een schip.’

tattoo 1Hier weer wat inspirerende woorden. Wat ik heel belangrijk vind bij het zetten wan een inspirerende quote, is het lettertype. Die van de rechter tattoo onderin, is echt heel mooi. Vooral met het hartje erachter. Deze tatoeages zijn er meestal om jezelf te laten inspireren. Als het even moeilijk gaat kijk je erna en dat geeft kracht. Blijf doorzetten en je zult er komen!

tattoo 8Veren zijn persoonlijk (net als de vogels) een van mijn favoriete tatoeages die je kunt zetten. Net als vogels staan ze voor vrijheid en luchtigheid. In veel geloven zijn veren belangrijk. Het zetten van één woord op je lichaam is ook een mooi symbool. Freedom en Believe. Deze woorden geven, liefde, kracht, steun, vrijheid, geloof en nog veel meer. Je kunt er je eigen betekenis achter zetten.

Hebben je zelf een tattoo? 
Wat zijn jullie tattoo inspirations?

Love you Peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s