OOTD: Almost Summer!

fashion 1Vandaag weer eens een OOTD (outfit of the day). Vorige week droeg ik heel veel korte broekjes met een panty eronder. Die zitten enorm lekker en in dit warme (benauwde) weer is dat ideaal. Een short combineer ik het liefst met blousejes. Deze bedekken mijn armen een beetje, maar zijn ook weer niet te warm. Lekker ’s zomers met veel kleuren, maar ook weer niet als een regenboog over straat gaan!

fashion close fashion 2

fashion sieraden

fashion schoenen

fashion close

Blouse: Forever 21
Shortje: Forever 21
Schoenen: (Vans): Pro
Zonnebril: H&M
Armbanden: Zeeman
Ring: Anny van Buul

Ik houd heel veel van blauw het broekje is in deze outfit de eyecatcher. Het aztec patroon zorgt ervoor dat je geen druk shirtje meer hoeft te dragen, anders wordt het naar mijn mening veel te druk. In het broekje zit: blauw, beige, rood en een beetje groen. Het blauwe heb ik laten terug komen in de schoenen en armbanden. Als bovenstukje draag ik een blouse met een mooi geborduurd stukje bij de hals. Dit geeft een heel speels effect. Ik koos voor zilveren sieraden, omdat het een coole uitstraling geeft en dat past helemaal in de outfit. Natuurlijk is een panty eronder ook een optie, maar het was die dag zo warm, dat dit echt niet hoefde.

Oké deze outfit heb ik ook aan gehad met Oud en Nieuw, maar voor school kan het ook prima. Mijn persoonlijke favoriet dus: een shortjes met een schattig shirtje, truitje, blouseje, crop top enz. Ik ben er helemaal weg van!

Love you peopletjes
X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s