First diary 7 June

diaryVandaag mijn eerste Diary. Zoals jullie wel weten, wil ik meer persoonlijke artikelen online zetten. Dit artikel is het begin van deze stap. Het is soms gewoon fijn om mijn persoonlijke dingen eruit te gooien. Jullie voelen aan als mijn  vriendinnen. Ik kan alles kwijt op mijn blog en dit geeft me een enorme boost.

diary 1

diary 2

diary 4

diary 3

diary 5

Vandaag gingen we naar opa en oma toe. Oma was jarig en altijd als ik bij hen thuis ben, staan er super leuke dingen van vroeger. Foto’s, speelgoed, meubels etc. Dat doet me echt denken aan die goede, oude tijd. Haha, nou nu heb ik het ook goed hoor ;). Sinds kort is er een Primark in Nijmegen geopend, dus als we naar opie en omie (haha, dat klinkt gewoon leuker dan oma en opa) gaan, is dat een goed excuus om er even langs te rijden. Vandaag jammer genoeg niet. Misschien ook wel beter, want er staat dus niks meer op mijn bankrekening. ‘Nothing left!’ Ik ben nu trouwens al weer terug en zit achter mijn witte, houten, versleten, vieze bureautje.

Het was zo’n lekker weer, alleen ik ben er achter gekomen dat  hitte niet echt bij me past. Ten eerste wordt mijn huid geen spikkeltje bruiner wanneer hij in de zon ligt. En als mijn huidje dan toch een kleurtje krijgt, is dat rood! Ook voelt het gewoon heel benauwd in de zon. De laatste tijd heb ik zoveel aan mijn blog gewerkt en zo veel stress gehad, dat het me allemaal even te veel werd. Even wat frisse lucht te weinig dus. Normaal ben ik elke dag als met zo’n mooi weer wel buiten te vinden, maar sinds msfabeauty.nl bestaat, is dat verandert. Door mijn minder drukke blogschema heb ik ook wat meer rust aan m’n hoofd.

Trouwens, vandaag dacht ik eens met €0,00 euro op mijn bankrekening, te kijken op de website van Forever 21. Ze hadden zulke leuke dingen. Vooral de broekjes en een paar topjes. Gisteren avond had ik alles uitgezocht, zat in mijn winkelmandje en bedacht om maar eens te gaan slapen. Morgen keek ik  wel verder. Nou, niet dus. Het was opeens weg, dus na alles weer opnieuw te hebben opgezocht en in mijn winkelmandje te hebben gedaan, besloot mijn gedachte de kleding toch maar niet te kopen. Ja meiden, zo gaat het in mijn leven!

Maar ik ga stoppen, want anders gaat dit nog uren door. Mijn vader heeft appelflappen gekocht dus ik moet zijn :). Wow, het schrijven van dit artikel ging echt super snel en ook nog eens met veel plezier. Echt iets voor mij dus! Er komen zeker meer diarys op msfabeauty.nl!

Love you peopletjes!

X


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s