My fashion inspirations!

Hi iedereen, ik ben al een tijdje bezig met kleding: wat ik aan doe, hoe andere mensen zich kleden, wat er in de winkels ligt, de laatste trends en eigenlijk alles wat met fashion te maken heeft. Vroeger trok ik maar wat uit mijn kast en snapte niet dat er mensen waren die heel hun kast ondersteboven haalde om de ‘perfecte outfit’ uit te zoeken. Nou, nu dus wel. Sinds ongeveer een maand ben ik hier veel meer mee bezig. Wanneer ik maar gewoon een spijkerbroek aan doe met een simpel shirtje erop is mijn humeur al gelijk een stukje minder. In dit artikel zie je dus wat van mijn kledingstijl en verhalen!

Heel deze week loop ik in korte broekjes of rokjes rond. Wel met een panty eronder hoor haha. Er is alleen één nadeel: ze gaan altijd kapot. Geen een panty blijft heel. Meestal belanden ze gelijk de eerste dag in de prullenbak. Best stom van mij he? Nou ja ik ben vast niet de enige met dit probleempje.

Aan het begin van mijn blog had ik ook het idee dat je als beautyblogger alleen over beauty mocht bloggen. So that’s what I did. Alleen voelde het alsof er iets miste: het fashion (en persoonlijke)deel in mijn blog. Nu weet ik dat je als blogger mag bloggen over alles wat je zelf leuk vind. Stel je voor dat je moet bloggen over beauty terwijl je eigenlijk heel erg geïnteresseerd bent in boeken en kunst.
Hiermee probeer ik dus te zeggen dat er meer fashion komt op msfabeauty.nl. Het is natuurlijk niet zo dat beauty me niet meer interesseer, maar mijn hart ligt bij meerdere onderwerpen. Dus wisselt het een beetje af.

Zo dat was de mededeling haha. Nu over naar mijn kledingstijl. Ik haal best veel inspiratie van internet, tijdschriften en blogs.  Met fashion moet ik nog een beetje mijn weg vinden, maar dit zal allemaal wel goed komen haha. Hier zijn wat inspiratie bronnen van mij:

Inspired pictures!

 

IMG_1059

Als eerst mijn grootste inspiratie bron. Dit is Jaimy. Ze heeft een blog: lifesplash.nl en een goed gevoel voor mode. Alles staat haar en omdat ze even oud is als mij voelt het eigenlijk nog beter. Ik kan niks anders zeggen dan dat ze echt geweldig is. Een soort voorbeeld voor me. Haar kledingstijl spreekt me aan en ik denk dat ik niet de enige in ben die daar zo over denkt!

 

Bethany Mota heeft ook een hele leuke kledingstijl. Ze is haar eigen kledinglijn begonnen en die is echt geweldig. In haar shop heeft ze een super leuk shirt met daarop: Believe in Unicorns. Uhu, helemaal voor mij gemaakt! Zoals je ziet bij de outfits van beide bloggers: korte broekjes met een vest of een blouseje. Dit vind ik altijd zo leuk staan. Oké, mijn benen zijn niet de mooiste, maar heb gewoon schijt (<-sorry voor het schelden hiero) aan alle mensen die je staan na te kijken omdat je geen perfect legs hebt. Ik draag waar ik me goed in voel en ik ben blij als ik dat doe en ik wil graag blij zijn, dus draag ik het *PUH haha 😉

 


Dan iemand die ik niet ken, maar haar outfit is echt geweldig. Een high waisted broekje met blouseje, een vest en daar nog een jas overheen. Dit geeft echt een super gaaf effect. Haar schoenen staan er trouwens ook heel leuk bij!


Dan weer een hele leuke outfit. De skater skirt  blijft een van mijn lievelings- kledingstukken van dit moment. Het meisje op de foto heeft hem super leuk gecombineerd met een riempje en een best eng shirt al zeg ik het zelf. Waar het me het meest om ging waren de schoenen. Echt geweldig! Ook haar tas staat op mijn verlanglijstje!

Wat is jullie favoriete zomerse kledingstuk?

Loveyoupeopletjes!!
x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s