Kruidvat peel off masker + nog maar 1x per week een video!

Vandaag heb ik weer een masker video voor jullie!! Jeee, het is altijd zo lekker om even met jullie bij te kletsen (soort van dan). Nu heb ik ook een belangrijke mededeling. Op mijn oude blog was er namelijk een blogpost over wanneer er een artikel of video online komt. Toen zei ik nog dat er 2 artikelen en 2 video’s per week online komen. Nu wordt dit tempo terug gedraaid naar 1 video en 2 artikelen. Op zich is het niet zó erg, maar ik vind het wel jammer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s