Review Sleek True Colour lipsticks

sleek 2

Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie. Oké, eerlijk gezegd staan deze lipsticks al een paar maanden in de kast te wachten om gereviewd te worden, alleen het kwam er steeds maar niet van. Nu is hij er dan eindelijk: de review van de True Colour lipsticks van Sleek. Ik heb al meer producten van Sleek gereviewd op mijn oude site en alles was echt van super goede kwaliteit. Ben je benieuwd of deze lipsticks ook zo goed zijn, lees dan verder!

sleek verpakking 1

Nou dit is de verpakking. Toen ik ze uit het kartonnetje haalde was mijn eerste indruk: Wow, die zijn klein. Misschien zie je het ook op de foto. Deze lipsticks zijn te koop in de Sleek webshop: sleekmakeup.com, maar ik heb ze gekocht bij misslipgloss.nl. Jammer genoeg zijn ze hier in Nederland niet gewoon bij de drogisterij te krijgen. dit is best jammer, want dan had ik al veel meer van dit merk gekocht!

Sleet True Colour lipsticks: €5,95

sleek 1

sleek 7

sleek 5
772. Coral Rif – 773. Candy Cane – 787. Vixen

sleek swatchCoral Rif – Candy Cane – Vixen

sleek coral rif

sleek coral rif 2
772. Coral Rif

Deze kleur is echt heel mooi. Hij smeert lekker soepel over je lippen en heeft een hele goede pigment. Ik vind coraal kleuren soms iets naar het oranje nijgen, maar hier is dat echt niet het geval. Verder heeft het product een hele mooie glans. Deze lipstick is echt een toppertje!

sleek candy dane 2

sleek candy cane
773. Candy Cane

Dan mijn favoriet van deze drie lipsticks. Dit is Candy Cane en de kleur is echt helemaal voor mij gemaakt. Knal roze met een licht glansje. De pigment is wederom geweldig. Misschien kennen jullie dat wel, wanneer je vroeger in de winkel stond en naar een lipstick zat te staren omdat hij zo mooi was, nou deze kleur komt aardig in de buurt. Ik kan niks anders zeggen dan dat hij super fijn is en werkt.

sleek vixen

sleek vixen
787. Vixen

Dan de laatste: Vixen. En ik moet eerlijk zeggen, toen ik hem bestelde, leek het een hele donker rode kleur, maar toen hij binnen was, bleek het deze knal (bijna tomaat) rode kleur te zijn. Dit viel best tegen, want ik weet dat die kleur mij niet staan. Verder zie je ook dat op de close-up foto ik een beetje ben uitgeschoten met de lipstick! *OEPS… :). Haha, verder vind ik hem wel mooi, maar niet echt helemaal voor mij bestemd

Conclusie:

Ik vind deze lipsticks van Sleek heel mooi en fijn werken. Ze smeren soepel, hebben een mooie glas en de pigment is fantastisch. De geruchten kloppen dus. Jammer van Vixen, dat is niet helemaal mij kleur, maar ach… kan gebeuren. Verder is de prijs ook heel goed te doen en zeker voor deze kwalitiet. Dit product blijft best lang zitten en een maaltijd overleven ze wel.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hadden!

Hebben jullie ervaring met Sleek producten en wat is je mening erover?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s