Review Kiko life in Rio Face Brush

Kiko cover

Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie. In mijn vorige artikel heb ik ook wel iets gereviewd, maar niet zo uitgebreid. Dus vandaag weer een lekkere, lange, review. In dit artikel geef ik mijn mening over de face brush van Kiko uit de nieuwe Life in Rio collectie. Jammer genoeg zijn de Kiko producten niet in Nederland te koop, maar je kunt ze natuurlijk wel bestellen via internet. Kiko (Make Up Milano) is een Italiaans merk, maar ik heb deze kwast gekocht in Frankrijk. Ze zijn wel in meer landen gevestigd, maar dan weer net niet hier in ons kleine landje :(.

Kiko overzicht

Ik had al veel over de producten van Kiko gezien en gehoord. Dat ze er mooi uit zien, goedkoop zijn en goed werken. Nou ik ben benieuwd. Ze hebben zeker gelijk over het uiterlijk. De kwast ziet er echt heel mooi en chique uit. Het handvat is wel redelijk dik, maar licht lekker in de hand. De haartjes zijn wit en dit geeft juist een heel leuk effect. Persoonlijk vind ik dit er leuker uitzien dan een zwarte kwast met zwarte haartjes.

Prijs: €11,80

kiko close up

Kiko extra 2

Dit zijn de haartjes in close up. Ik moet eerlijk zeggen, deze kwast sprak me vooral aan door het uiterlijk en de zachtheid van de haartjes. Echt, zelfs Hema kwasten kunnen hier niet tegenop. Zoooo zacht! Maar verder zijn het veel haartjes en staan ze heel dicht op elkaar. Hier wordt de kwast niet echt soepeler op. Maar hier vertel ik straks meer over.

 Kiko extra

Toen ik de kwast voor het eerst gebruikte, viel me op dat hij niet heel soepel werkte. Hiermee bedoel ik dat je er moeilijk ronde bewegingen mee kunt maken, want dan voelt het net alsof alle haren je gezichtsproducten eraf vegen. Je kunt de kwast dus alleen deppend gebruiken. Dit zorgt er wel voor dat je een dikkere laag poeder op je gezicht hebt zitten, dus klop je kwast goed af. Verder is hij wel heel zacht en er prikken dus geen haren in je huid of er vallen haren uit wanneer je hem gebruikt. Dat is wel heel fijn.

Kiko poeder

De kwast neemt de poeder heel goed op. Alleen vind ik het wel jammer dat je er echt geen foundation mee kunt aanbrengen. Dan gaat het helemaal vlekken en dat is niet wat je wilt.

kiko kwast 1

Kortom, deze kwast is wel fijn, maar niet de fijnste die ik ooit heb gehad. Wel is hij maar €11,80, dus zo duur is dat nou ook weer niet. Zou hij in mijn winkelmandje hebben gelegen als ik deze informatie al had? Nee, I don’t think so. Het probleem is namelijk dat hij gewoon niet heel soepel beweegt/werkt en je er alleen maar mee kunt deppen. Ik heb een jaar lang een kabuki kwast gebruikt, dus is dit wel een grote verandering. Maar als je opzoek bent naar een kwast waarmee de poeder goed en stevig kunt aanbrengen, is dit wel een aanrader.

Ik hoop dat jullie wat aan deze review hebben!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s