Beginnen met lippenstift dragen + mini review Essence lipstick

essence donkerste

Ik had jullie beloofd om een review te maken van de Long Lasting Lipsticks van Essence. Aangezien ze al best lang in de winkels liggen en er ook al veel andere reviews over online staan, dacht ik dat het misschien wel leuk was om ze nog heel even kort te reviewen in een ander artikel. Vandaag ga ik het hebben over het dragen van lipsticks. De laatste tijd zijn mijn lippen altijd gekleurd bij video’s, en feestjes, maar op school draag ik het nog liever niet. In dit artikel geef ik je wat tips om zelf ook te beginnen met het dragen van lipsticks. Het is voor mij echt een nieuwe ontdekking!

 Zag je vroeger je moeder ook altijd met dat wonder dingetje in haar hand staan. Ze draaide aan de onderkant en er kwam een super leuk stokje uit in een mooie kleur. En toen… ze smeerde het op haar lippen. Vroeger pakte ik altijd mama’s lippenstift uit de la en smeerde mezelf helemaal onder. Ja, misschien ken je het wel, maar als kind heb ik ooit geprobeerd om een clowns mond bij mezelf te maken. Nou, het was een groot succes *kuch *kuch. Maar jammer genoeg was ik nog iets te jong om het te dragen naar school, feestjes of familie. Nu ben ik eindelijk oud genoeg.

(In de schuin/dik gedrukte delen vertel ik over de lipsticks van Essence. Dit is een soort mini review. De andere tekst gaat over het dragen van lipsticks.)

essence alle drie 2
12. Blush My Lips – 08. Colour Crush – 13. Love Me 

Laten we het eerst hebben over de prijs. Nou, als je net begint met het dragen van lippenstift zou ik je eerste aankoop doen bij Essence, Catrice, ELF enz. Zeker niet in té dure winkels dus. Als je namelijk heel leuk allemaal Yves Saint Laurent lipsticks inslaat en ze uiteindelijk nooit gaat dragen, is het heel zonde van je geld en het product. Ook raad ik je niet aan om ze in bijvoorbeeld de Action te kopen. Ze zijn daar niet van zo’n goede kwaliteit en je krijgt misschien een verkeerde eerste indruk van lipsticks (wat bij mij gebeurde).

De Long Lasting Lipsticks van Essence zijn echt prima als je eerste echte lipstick aankoop. Ook zijn ze maar €2,29 per stuk.

IMG_545712. Blush My Lips.

Ik begon zelf ongeveer een maand geleden met het dragen van mijn eerste lipstick (ergens naartoe). Sinds de Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polishes uit waren gekomen, was ik niet meer te stoppen. Ik begon met het dragen van lipsticks in video’s, daarna naar feestjes en nu het liefst ook naar school. Dit durf ik eigenlijk nog niet, maar soms denk ik gewoon: “ik vind het mooi, dus doe ik het gewoon op!” En dan doe ik het ook haha.

De kleur van deze lipstick is echt heel mooi. Het liefst draag ik hem elke dag. Hij is lekker fel en daar houd ik van, dat weten jullie! Voor naar school is de kleur misschien nog té fel, maar hij is al vaak in mijn tas beland voor feestjes.

essence lichtere 2 08. Colour Crush

Jullie hebben het denk ik al opgemerkt, maar als ik lipstick mag dragen, dan het liefst zo fel mogelijk. Het ligt eraan of je ook net als ik fan bent van felle lipkleuren, maar als je het nog niet precies weet, kun je ook beginnen met een lichte kleur. Dit breidt je dan steeds verder uit naar donkerdere of knal kleuren. Dit heb ik niet gedaan. Kies gewoon de methode waar jij je het prettigst bij voelt.

Deze lipstick is ook heel mooi. Iets minder fel, maar hij zit qua kleur tussen de 2 andere lipsticks in. Ik kan niets anders zeggen dan dat dit ook een toppertje is. Ik ben er erg over te spreken.

essence lichtest13. Love Me

Er is natuurlijk geen vaste leeftijd om voor het eerst lipstick te gaan dragen. De ene begint op z’n 12e en de ander pas op z’n 20e. Trek je ook niks aan van wat andere van je zeggen. Meestal zijn ze zelf gewoon heel jaloers dat jij het wel durft te dragen en zij het nog niet eens durven aan te raken in de winkel. Natuurlijk is het ook verstandig om even aan je ouders te vragen of ze het er mee eens zijn dat je je lippen een kleurtje geeft. Dit is niet bij iedereen van toepassing.

Dan de laatste. Dit is misschien van alle drie de kleuren wel mijn favoriet. Nee inderdaad, hij is niet fel, maar juist zacht roze. Je kunt hem overal bij dragen. Echt wow!

Kortom, deze Long Lasting Lipstics zijn echt super fijn. Ze smeren heel gelijkmatig en soepel, de kleuren zijn mooi en ze geven een hele lichte shine aan je lippen. Alleen is er één nadeel: Ze blijven niet heel lang zitten. Na een paar uurtjes moet je weer bijsmeren en een maaltijd overleven ze niet. De naam is dus niet heel passelijk. Verder zijn het echte aanraders!

Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hadden. Laat zeker weten of je vaker zo’n review wilt. Dus zonder swatches en uitgebreide foto’s. Verder hoop ik ook dat je wat aan mijn tips en tricks had!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s