Closet toor + opruimen.

Vandaag 2 video’s in een die allebei heel vaak zijn aangevraagd. Een closet toor en het opruimen daarvan. Veel mensen wilden graag een opruim video en een kledingkast toor. Aangezien ik mijn kast weer eens moest opruimen, leek het me wel leuk om dat in video vorm te doen. Ik zeg er wel bij dat het inspired is op Beautygloss, want ik wil zeker niet de indruk geven dat het mijn idee is. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12295089/?claim=bbe7y3y687z”>Follow my blog with Bloglovin</a>


One thought on “Closet toor + opruimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s