Nieuwe site!

Afbeelding

Hoi allemaal,

Welkom op mijn nieuwe site: msfabeauty.nl. Vanaf nu komen al mijn nieuwe blogs op deze site en niet meer op msfabeauty.blogspot.com. Sinds een paar weken ben ik bezig om een nieuwe blog aan te maken op wordpress.com. Dit is iets professioneler en je hebt er meer mogelijkheden. Nu heb ik er voor gekozen om het met domeinnaam te doen. Zo zien jullie dat ik ook echt serieus met bloggen om ga. Ik zal hier niet te lang over door ratelen, dus kijk vooral een beetje rond en ik hoop dat je weer eens terug komt.

Laat ook zeker bij de comments achter wat je van m’n nieuwe site vindt!


2 thoughts on “Nieuwe site!

  1. Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day! cecfcbgecccc

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s