Mijn bucket list!


In een bucket list staan alle dingen die je nog wilt gaan doen in je leven voor je dood gaat. Het klinkt misschien een beetje oppervlakkig, maar dat is het niet. Natuurlijk heb ik het nu niet over de normale dingen zoals: bloemen plukken of een ijsje eten, maar dit gaat over ‘spectaculaire’ dingen waarvan je hoopt ze ooit nog mee te mogen maken. Soms lijken dingen onmogelijk, maar als je gewoon regelmatig op dit lijstje kijkt, komt het vanzelf uit!

 


Als eerst wil ik echt heel erg graag de hond van Page toiletpapier knuffelen. Al van kinds af aan vond ik hem super schattig. Zo pluizig en zacht. Hoe hij met z’n hoofd onder het toiletpapier zat was gewoon te lief voor woorden. En als dit niet lukt, ga ik gewoon naar de dierenwinkel en knuffel daar alle schattige hondjes tot ik er bij neerval. Dit is alleen niet de goede foto van de Page toiletpapier hond, maar er waren geen betere foto’s te vinden 🙂

 


Steeds als er op tv of Youtube mensen naar de spa gaan, denk ik: ‘IK WIL DAT OOK!’ Heerlijk verwend worden terwijl je een lekkere massage krijgt. Een manicuren klinkt ook niet verkeerd. Maar waar het me vooral om gaat is een facial behandeling. Dit is een massage voor je gezicht. Je hebt verschillende vormen van facial behandelingen. Het maakt mij echt niets uit welke ik krijg, als ik er maar een krijg. Dit lijkt me echt ‘verrukkelijk’ en ontspannend.

 

 


Dan wil ik ook heel graag een spiegelreflex videocamera kopen. Hiervoor moet ik flink sparen, maar het is voor een goed doel! De kwaliteit is naar mijn mening vele male beter dan een gewone full HD camera. Ook is het mooier voor make-up tutorials. Ik zie dit steeds vaker bij andere beautybloggers voorbijkomen. Het coole van deze kwaliteit is dat de camera scherp stelt op het voorwerp waardoor de achtergrond vervaagd. Dit geeft een heel gaaf 3D.


Mac is een heel bekend make-up merk dat in Nederland wordt verkocht. De producten zijn vrij duur, maar wel van een hele goede kwaliteit. Op mijn bucket list staat daarom ook dat ik een make-up product van MAC wil kopen. Het voelt voor mij haast als een collectors item. Dat klinkt misschien raar, maar het is echt zo. Sowieso hebben we hier in Den Bosch geen Mac Store, maar in heel veel andere steden wel. Ik ben er ooit binnen geweest in Amsterdam en verwachtte stiekem een hele grote winkel (zo groot als de Kruitvad), maar dat viel flink tegen. Ergens was ik ook wel een beetje opgelucht dat het zo klein was. Misschien wel omdat je zo alles echt van top tot teen kunt bekijken. Ik was van plan om een buffer brush te kopen, maar door de hoge prijs was mijn beslissing al snel gemaakt, De volgende keer beter!


Dan iets wat met fashion te maken heeft. Ik wil echt heel graag eens deelnemen aan een kledingruil. Dit houdt in dat iedereen kleding meeneemt die hij/zij niet meer draagt, past, wilt enz. Je kleding is dan eigenlijk je handelsproduct. De bedoeling is namelijk dat je jouw kleding gaat ruilen met iemand anders, voor zijn/haar kleding. Jullie moeten er natuurlijk wel alle twee mee eens zijn, maar dat zal vast wel goed komen. Een kledingruil is echt super leuk, gezellig en handig. Je bent je oude kleding kwijt en komt thuis met een hele zak vol nieuwe dingen!


Dan even verder met een avontuurlijk ding. Sinds ik de reclame van coca cola heb gezien, wil ik ontzettend graag skydiven. Je zit dan in een ruimte waar heel veel wind in wordt geblazen. Hierdoor vlieg je als het waren. Dit is een kwestie van oefenen, maar het lijkt me echt super gaaf om een keer te doen. Wie wilt er nou niet kunnen vliegen? En ja, ik heb hoogtevrees, maar dat zal hiermee op zich wel meevallen!


Het laatste en natuurlijk niet de minste. Ik wil echt een keer naar Amerika. Volgens mij heb ik dit nu al te vaak verteld, maar hé, ik ben echt niet de enige met deze droom. Alles is gewoon helemaal anders daar. Veel groter, indrukwekkender en de sfeer lijkt me echt fantastisch om een keer geproefd te hebben. Als ik dan toch in Amerika ben, neem ik wel een ritje in een gele taxi daar 🙂

Dit was mijn bucket list. Ik hoop dat ik alles nog een keertje ga doen en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Wat staat er op jouw bucket list? Laat me dat zeker weten bij de comments.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s