Lente/zomer Lookbook

Op vakantie in Frankrijk was het echt heerlijk weer. Ik hoop dat het deze zomer ook zo lekker warm gaat worden in Nederland. Soms regende het nog wel en in de avond koelde het af, maar dat is niks vergeleken met hier in ons kleine landje. Daarom heb ik wat Outfit inspirations voor in de lente en zomer. Ik heb er dus rekening mee gehouden dat het soms wat kouder is. Wil je meer zien, lees dan verder!


Als eerste dit jurkje van de H&M. Ik vind hem helemaal geweldig. Hij bestaat uit 2 delen. Een shirtje en een rokje. Ze zitten alleen wel aan elkaar vast. Aan de voorkant is het jurkje korter dan aan de achterkant en er zit een onder rokje onder, omdat hij anders doorschijnt. Op het jurkje staat Blondie. Dit is een zangeres van vroeger en misschien past het niet helemaal bij mijn haarkleur (want ik ben niet blond :)), maar ik moest hem gewoon hebben. Met zwarte ballerina schoentjes eronder is de outfit helemaal compleet (al weet ik niet waar ze vandaan komen). Echt super leuk voor naar het strand of een strandfeestje!

 

 

Dan nog een jurkje. En misschien word je een beetje afgeleid door de auto achter me. Deze foto is namelijk genomen in Monaco. Daar hebben ze alleen maar van dit soort auto’s en als je me goed genoeg kent, weet je dat ik dan wel met zo’n ‘bak’ op de foto moet! Maar nu over naar het jurkje. Hij is van de Tally Weijl,  mintgroen en heeft witte strepen. Het lijkt een beetje op water marble. Dan heb ik verder nog een lang wit vest aan van de H&M. Deze is aan de voorkant langer dan aan de achterkant. Als laatste mijn zwarte ballerina’s en H&M zonnebril. Ook deze outfit is lekker luchtig en kan je makkelijk aan naar een feestje!

 

 

En dan het grote probleem! Help het is koud buiten! WAT MOET IK AAN? Ja, daar heb ik ook een outfit voor. Deze outfit heeft een zomerse uitstraling, maar is toch wat warmer dan een jukje of shortje. Ik draag een top van de Primark. deze heeft nep-leren bandjes bij de armen en nek.Verder nog een hele gave ketting van de Primark, een lichte jeans van de H&M en weer mijn zwarte ballerina’s! Ik ben er helemaal gek op. De top zelf vind ik een beetje saai en daarom wilde ik hem combineren met deze super leuke statement ketting. Het zijn net veren, maar dan van metaal. Deze outfit kan je heel gemakkelijk dragen naar school, familie, feestjes enz. Eigenlijk is hij geschikt voor alle gelegenheden!

 

Zie hier mijn prachtige tenniskunsten!

 

Deze outfit gaat nog voorbij komen in een video, dus nu even een kleine sneakpreview! Bijna alles wat ik draag is nieuw, maar past super goed bij elkaar. Misschien is dit wel mijn lievelingsoutfit van de 4. Legergroene jassen zijn nu helemaal in. Deze jas is half lang en heeft nep-leren mouwen. Dan heb ik een bordeaux rode sjaal met legergroene vlekken erop om. Past er precies bij! De jeans die ik draag is donker blauw met scheuren en lichte vlekken erdoorheen. Dit geeft een heel stoer effect. Met mijn lichtblauwe Vans eronder is de outfit compleet. Voor nu draag ik onder de jas een huidkleurig topje, maar je kunt eigenlijk alle shirtjes eronder dragen die je maar wilt. De outfit is stoer en stijlvol. Als je het warm hebt, doe je gewoon je jas uit. Hij is geschikt voor alle gelegenheden en ik ben er helemaal gek op!

 

Dit waren alle outfits. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad.

 


One thought on “Lente/zomer Lookbook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s